Terug naar beginpagina

Facebook.com/RoelofsenBloemen @Roelofsenbloem Wij zijn een Fleurop bloemist in Veenendaal en Maarssen

Over Roelofsen BloemenRoelofsen Bloemen Veenendaal bloemistBloemist Roelofsen BloemenRoelofsen Bloemist Veenendaal

Over Roelofsen Bloemen

Roelofsen Bloemen is een bloemist met vijf bloemenwinkels in Veenendaal en Maarssen. Met ruim veertig jaar ervaring tussen de bloemen zijn we sinds 1977 uitgegroeid tot een goede bloemenspeciaalzaak in de regio Veenendaal en sinds 2013 in Maarssen. Een florerende onderneming, zogezegd.

Onze wortels liggen op de markt. Dag in, dag uit haalden we verse bloemen van de veiling die we op markten in heel Nederland verkochten. Toen in 1999 Ariën Roelofsen het stokje van zijn vader overnam, verplaatste de verkoop van bloemen zich naar de vaste winkels. Wel gaan we nog onverminderd vaak naar de veiling om voor onze klanten de mooiste verse bloemen op te halen.

Klanten komen naar Roelofsen Bloemen vanwege de creativiteit, de vakkundigheid en het beroepsenthousiasme van de mensen en de versheid en grote rijkheid aan kleuren van ons aanbod. Boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden, rouwbloemen, bruidsbloemen, zakelijke bloemenservice: voor alles op het gebied van bloemen kunt u bij ons terecht. Dankzij onze snelle bezorgservice kunnen we bestellingen bovendien in een grote regio afleveren.

“Iedere dag veilingverse bloemen”

Werken bij Roelofsen Bloemen? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Wat wij voor u kunnen doen

Bruidsbloemen Rouwbloemen Bloemboeketten Bezorgservice Workshops Zakelijk

 

Uw bloemist in Veenendaal en Maarssen

Terug naar boven

Fidrio glaswerk Veenendaal