Terug naar beginpagina

Facebook.com/RoelofsenBloemen @Roelofsenbloem Wij zijn een Fleurop bloemist in Veenendaal en Maarssen

Bloemen op kantoor

Zakelijke bloemenservice
Altijd verse bloemen op kantoor

Een boeket op uw bureau, veilingverse bloemen in de vergaderruimte, een fris bloemetje voor uw nieuwe werknemer: met een abonnement bij Roelofsen Bloemen oogt uw kantoor altijd fris en fruitig, en bent u een attente ondernemer. Geniet altijd van verse bloemen op kantoor; vraag naar de mogelijkheden.

Roelofsen Bloemen biedt haar zakelijke klanten de mogelijkheid van een abonnementenservice de levering en het onderhoud van bloemen en planten. Dankzij deze werkwijze kunnen wij altijd direct inspringen op actuele vragen en snel in actie komen als dat gewenst is.

Met de zakelijke bloemenservice van Roelofsen Bloemen is uw kantoor verzekerd van een wekelijkse update van veilingverse bloemen. Zo heeft u altijd verse bloemen op kantoor. Interieurbeplanting? Geen probleem. Elke week een vers boeket of bloemstuk op de balie? Mogelijk. Om de zoveel tijd een nieuw bloemetje op de bureaus van directieleden en secretaresses? Wij verzorgen het totaalplaatje. Op die manier oogt uw balie, uw entree, uw kantoor, uw vergaderruimte altijd fris.

Een verse bos bloemen doet meer dan u denkt… Dat weten wij als geen ander. Uw medewerkers voelen zich bij mijlpalen het meest vereerd met een vers boeket of een frisse bos bloemen. En wat zal uw nieuwe collega zich thuis voelen, wanneer op de eerste werkdag een bloemetje zijn bureau siert. Verjaardag? Geef een lijst van de verjaardagen van uw medewerkers door en wij zorgen ervoor dat elke geboortedag feestelijk met een bloemetje wordt onderstreept. Nieuw leven bij een personeelslid? Wij bezorgen een origineel boeket bij de trotse ouders. Receptie? We hoeven slechts de reden van het feest plus het adres te weten en wij zorgen voor een kleurrijk en vers bloemgeschenk. De mogelijkheden van onze zakelijke bloemenservice zijn zeer ruim.

“Onze zakelijke bloemenservice verzekert u van periodieke update van verse bloemen”

Wilt u meer weten over onze zakelijke bloemenservice en de mogelijkheden voor u?

Neem contact met ons op

 

Een paar van onze zakelijke klanten:

Bedrijven en organisaties die kozen voor de zakelijke bloemenservice van Roelofsen Bloemen
 

Uw bloemist in Veenendaal en Maarssen

Terug naar boven

Fidrio glaswerk Veenendaal