Terug naar beginpagina

Facebook.com/RoelofsenBloemen @Roelofsenbloem Wij zijn een Fleurop bloemist in Veenendaal en Maarssen

Bloemen en boeketten bestellen Veenendaal

Bloemen voor iedere gelegenheid
Bloemboeketten doen het altijd en overal

Een speciale gelegenheid is pas écht speciaal met een stijlvol en passend bloemboeket. Uw balie valt pas op, wanneer ‘ie is versierd met – jawel! – een bloemboeket in stijl. Uw personeelsbeleid krijgt vooral waardering wanneer jubilarissen worden verrast met – hoe kan het anders – een feestelijk bloemboeket.

Roelofsen Bloemen boogt op een jarenlange ervaring als het gaat om de levering van bloemboeketten aan instellingen, bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om een leuke attentie, een kleurrijk verrassingsboeket of een balieversiering: wij gaan voor onze klanten dagelijks naar de veiling om verse bloemen te halen. Immers alleen van kakelverse bloemen vervaardig je de mooiste bloemboeketten. In onze bloemenwinkels wordt vervolgens met zorg en ambachtelijke creativiteit gewerkt aan de bloemboeketten.

De bloemboeketten worden desgewenst op de afgesproken tijd bij u bezorgd. We bieden u ook de mogelijkheid om in onze winkels, samen met onze medewerkers, het bloemboeket volledig naar uw wens samen te stellen. Wat u wilt. Als het bloemboeket kunstig is en u tevreden bent.
Daar doen we ’t voor.

Op zoek naar een of meerdere bloemboeketten voor een speciale gelegenheid?

Laat ons weten wat u zoekt

 

Uw bloemist in Veenendaal en Maarssen

Terug naar boven

Fidrio glaswerk Veenendaal