Terug naar beginpagina

Facebook.com/RoelofsenBloemen @Roelofsenbloem Wij zijn een Fleurop bloemist in Veenendaal en Maarssen

Rouwboeketten bestellenRouwbloemen voor de uitvaartKistbedekkingen en rouwbloemenRouwboeketten Veenendaal en MaarssenRouwkransen Veenendaal en MaarssenUitvaartbloemist Veenendaal en Maarssen

Rouwbloemstukken
In alle rust passende rouwbloemen uitzoeken

Na het overlijden van een dierbare kan een moeilijke periode aanbreken. Uw hoofd staat nergens naar en uitgerekend nu moet er van alles geregeld worden. Passende rouwbloemen bijvoorbeeld.

In onze bloemenwinkel op de Patrimoniumlaan hebben we een speciale ruimte ingericht waar u in alle rust een rouwbloemstuk uit kunt zoeken. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in het vervaardigen van een verzorgd bloemstuk. Ze zullen u integer en vakkundig adviseren.

Een rouwbloemstuk is bij uitstek geschikt om uw emoties en gevoelens in te verwerken. Samen met u vervaardigt Roelofsen Bloemen rouwbloemen die naadloos op uw wensen aansluiten. Verwerk er een lievelingsbloem in, een persoonlijke wens, een knuffelbeer, of iets anders. Maak een persoonlijk rouwbloemstuk van dit laatste eerbetoon aan uw dierbare. Op ons kunt u vertrouwen.

Wilt u online bloemen voor de uitvaart uitzoeken?

Hiervoor kunt u op onze speciale website Bloemenvoordeuitvaart.nl terecht. Zo kunt u in alle rust zelf passende rouwbloemen vinden. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Maak gerust een afspraak of bel ons: 0318-555725.


Bekijk enkele voorbeelden van rouwboeketten per soort:

Bij ons kunt u in alle rust passende rouwbloemen uitzoeken. Maak gerust een afspraak

Neem contact met ons op

 

Uw bloemist in Veenendaal en Maarssen

Terug naar boven

Fidrio glaswerk Veenendaal