Terug naar beginpagina

Facebook.com/RoelofsenBloemen @Roelofsenbloem Wij zijn een Fleurop bloemist in Veenendaal en Maarssen

Bruidsbloemen Veenendaal Hans en SanneBruidsbloemen autoversiering Veenendaal Hans en SanneBruidsbloemen Veenendaal Hans en SanneBruidsbloemen Veenendaal Hans en Sanne

10,0

Recensie van Hans & Sanne
Bruidsbloemen

Het leuke en spannende van een bruiloft is dat je veel dingen van te voren regelt, maar niet weet hoe het er exact uit komt te zien. Het bruidsboeket en alle bloemen zijn daar één van. Wij hadden ons goed voorbereid. Samen hebben we op internet het een en ander bekeken en een collage gemaakt van wat we wel en niet wilde. Zo kon Sanne, die van Hans niet mee mocht de bloemen uitzoeken, toch haar mening geven.

Bij Roelofsen Bloemen wordt er goed de tijd genomen om door te spreken wat je wel en niet wil. In het voorbereidende gesprek viel Hans op in hoeveel detail alles wordt doorgenomen. Hierdoor weet je echt waar je aan toe bent. Ook is alles mogelijk! Zelfs voor onze dochter (2jaar) hebben ze een klein boeket gemaakt! Precies passend bij dat van Sanne.

Uit de reacties van alle mensen, inclusief onszelf, is gebleken dat de bloemen ook precies paste wij alles wat wij in gedachten hadden. Het bruidsboeket, het kinderboeket, de autotoef en alle corsages waren perfect.

Terugkijkend is Roelofsen Bloemen een perfecte keuze geweest. Wij kunnen niks verzinnen wat anders had gemoeten. Voor ons krijgt Roelofsen Bloemen een dikke 10!

Meer recencies Meer over bruidsbloemen

Op zoek naar een bloemist voor uw bruidsbloemen, benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

 

Uw bloemist in Veenendaal en Maarssen

Terug naar boven

Fidrio glaswerk Veenendaal