Terug naar beginpagina

Facebook.com/RoelofsenBloemen @Roelofsenbloem Wij zijn een Fleurop bloemist in Veenendaal en Maarssen

Bruidsbloemen Veenendaal Anko & MartineBruidsboeket Veenendaal Anko & MartineBruidsbloemen autoversiering Veenendaal Anko & MartineBruidsbloemen autoversiering Veenendaal Anko & Martine

10

Recensie van Anko & Martine
Bruidsbloemen

Op je trouwdag wil je dat alles er prachtig uitziet. Daar hoort een mooi trouwboeket/bruidswerk bij. Bij Roelofsen Bloemen hebben we een prettig intake gesprek gehad waarbij we onze ideeën en wensen konden aangeven. Bij het vakkundig advies van het samenstellen van de verschillende bloemen, vormgeving en kleuren hadden we gelijk een goede indruk. De themakleur rood zou zelfs in de corsages in een klein detail terugkomen. Daarna was het spannend wat ze er ervan zouden maken.

Het is in één woord SCHITTEREND geworden. Alles perfect passend bij elkaar. We hebben veel positieve reacties gekregen over de gehele combinatie van de mooie bloemen en kleuren.

Op de ochtend heeft Roelofsen zelf de bloemen op de trouwauto bevestigd, de corsages voor de daggasten werden later op de ochtend op de locatie gebracht en het haarbloemstukje mocht tot in de avond in de koeling blijven liggen. Alles verliep prettig en volgens afspraak.

Daarom Roelofsen Bloemen enorm bedankt voor de goede service en de prachtige bloemen op onze trouwdag; een aanrader voor iedereen die zo’n bijzondere dag prachtig aangekleed wilt hebben.

Meer recencies Meer over bruidsbloemen

Op zoek naar een bloemist voor uw bruidsbloemen, benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

 

Uw bloemist in Veenendaal en Maarssen

Terug naar boven

Fidrio glaswerk Veenendaal